FuckUp Night a Nadace Karla Janečka podpoří s Charitou lidi bez domova

U příležitosti Světového dne laskavosti pořádá FuckUp Night a Nadace Karla Janečka charitativní akci Kabát za Kabát. Lidé budou moci darovat zimní oblečení (kabát, čepice, rukavice, svetry atd.), které Arcidiecézní charita Praha předá lidem bez přístřeší. Všichni darující obdrží koláč od Pekárny Kabát. Dobročinná akce doprovodí další ze série setkání FuckUp Night ve středu 13. listopadu od 19 hodin v Pražské Křižovatce.

FuckUp Night je celosvětové hnutí. Od roku 2014 probíhá i v České republice. Během pravidelných setkání mluví známé osobnosti nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly.

U příležitosti Světového dne laskavosti proběhne speciální FuckUp Night s podtitulem Laskavec. Patronát nad setkáním převzala Nadace Karla Janečka. Návštěvníci se budou moci zapojit do akce Kabát za kabát!

Organizátoři vyzývají: "Pomozte potřebným prožít tuto zimu v teple! I letos pořádáme sbírku hřejivých oděvů pro Arcidiecézní charitu Praha. Chcete se zapojit? Přineste kabáty, čepice, rukavice, šály, svetry, deky, spací pytle i teplé spodní prádlo 13. listopadu mezi 18.00 a 19.00 před Pražskou křižovatku. Všichni darující navíc obdrží šťavnatý koláč od Pekárny Kabát!"

Více o akci, která se koná ve středu 13. listopadu v Pražské Křižovatce (Zlatá 211/1, Praha 1) se dozvíte na www.fuckupnights.cz