Obdarujte o Vánocích nejen své blízké. Darujte pomoc i lidem s tělesným postižením

Obracíme se na vás s prosbou o vánoční dárek pro ty, které nemoc nebo úraz upoutal na invalidní vozík. Ke svobodnému každodennímu životu totiž potřebují pomoc osobních asistentů. Ačkoliv si sami postižení na tuto pomoc připlácejí, jejich příspěvek na pokrytí veškerých nákladů spojených s osobní asistencí zdaleka nestačí. Zapojte se prosíme do pomoci. Když darujete v průběhu letošního adventu 200 korun, promění je charita v průběhu celého příštího roku vždy na jednu hodinu osobní asistence!

Zveme vás na Den otevřených dveří

U příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, zakladatele a patrona moderní charitativní práce, pořádá Charita celonárodní kampaň Den Charity. Arcidiecézní charita Praha vyhlašuje Den otevřených dveří ve svých střediscích sociálních služeb i v Centru zahraniční spolupráce. Přijďte se seznámit s našimi pracovníky, dozvědět se o tom, jak naše služby fungují a jaké je jejich zázemí. Těšíme se na vás.

Fatima se zapojila do projektu na pomoc sociálně potřebným

Pracovníci a dobrovolníci Centra pro tělesně postižené Fatima se zapojili do celonárodního projektu, v němž Charita distribuuje nejchudším lidem potravinovou a materiální pomoc (více o projektu). Ve spolupráci s Městskou částí Čakovice bylo otevřeno výdejní místo, kam mohou lidé pro pomoc přicházet.

Poděkování firmě Latecoere

Dobrovolníci z firmy Latecoere nám opět moc pomohli s údržbou a úklidem Centra pro tělesně postižené Fatima a také s úpravou zahrady, která obklopuje Centrum Fatima a sociální byty! Všem moc děkujeme za čas a ochotu. Panu Martinu Pojerovi z týmu Latecoere velké díky za zorganizování akce!

Den otevřených dveří

Arcidiecézní charita Praha pořádá Den otevřených dveří. Jste srdečně zváni!

Pozvánka.